Kapcsolat

Reggeli étterem

A Reggeli hosszas tervező és előkészítő munka után 2017 tavaszán nyitotta meg kapuit a közönség számára a pécsi Király utcában. Az éttermet a minőségi alapanyagok és az igazán jó kávé iránti szeretetünk hívta életre.

A kényelmes, nyugodt reggelizés igéjét hirdetjük, szemben a munkába menet futva bekapott falatok kultúrájával.

Működésünk kialakításánál különös figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra. Szezonális alapanyagainkat regionális beszállítóinktól szerezzük be, nagyrészt csomagolásmentesen.

Rendezvénytér

A Reggeli az étterem funkciója mellett rendezvénytérként is működik. Privát eseményeknek és nyitott rendezvényeknek is otthont ad.

Legyen szó céges vacsoráról, osztálytalálkozóról, sajtótájékoztatóról, konferenciáról, éttermünk egyedi ital és étel kínálattal áll mindenki rendelkezésére. Sokszor adunk helyszínt kiállításoknak, könyvbemutatóknak, koncerteknek, előadásoknak.

Természetesen minden rendezvényünk lebonyolításakor is a legfontosabb alapelvünk, a fenntarthatóság szemléletében dolgozunk.

Minden ajánlatunkat egyedileg állítjuk össze, írd meg nekünk elképzelésedet e-mailben: rendezveny@reggelipecs.hu

Karrier

Ha jelentkeznél a Reggeli csapatához, ha szeretnél egy pörgős és támogató közösség tagja lenni, akkor küldd el önéletrajzod Nekünk a karrier@reggelipecs.hu e-mail címre.